YouTube Channel
Kontakt
×
Premium Yacht Insurance Logo
«

Zadovoljstvo klijenata

Zašto su naši klijenti zadovoljni?

Premium Yacht Insurance by Jack Šurija nastao je kao udruga koja štiti prava svojih članova
Deseci tisuća vlasnika jahti i/ili skipera su se osvjedočili da su im interesi zaista zaštićeni i prilikom ugovaranja i prilikom rješavanja odštetnih zahtijeva. Uvijek dobivaju promptnu, kompetentnu i punu podršku i tako iskorištavaju u cijelosti sva prava koja im pružaju naše police.
 

Velika prednost naših polica je da su personalizirane u odnosu na svako plovilo i svakog korisnika
Brojni su modeli brodica i jahti, brojna je oprema različite kvalitete, a još brojnije su destinacije i načini plovidbe - od obalnog krstarenja, do puta oko svijeta, od rekreacijskog jedrenja do natjecateljskih regata. Zato su naše police personalizirane za plovilo i za korisnika i tako na najbolji mogući način štite osiguranike i osiguranu imovinu.


Upravljanjem rizicima, preveniramo nesreće i dodatno štitimo klijente
Mi se trudimo na prevenciji nesreća, te zaštiti života i zdravlja svojih klijenata, jer nesreća nije nikom u interesu. Upravljamo rizicima i učimo partnere i klijente u nautičkom lancu kako da to rade sami. Svaki rizik koji je moguće predvidjeti valja otkloniti, za sve ostalo tu su naše police.


Premium Yacht Insurance standard kvalitete u pružanju nautičkih usluga
Izvanredne situacije nemoguće je predvidjeti (zbog toga i postoji osiguranje), ali mnoštvo grešaka događa se tamo gdje se sve može uredno predvidjeti. Tomu služi Premium Yacht Insurance nautički standard: procesi, pravila i procedure, koji svaku radnju i svaki posao propisuju, mjere, kontroliraju i poboljšavaju. Za svaki posao imenuje se neprenosiva odgovornost i garantira da će klijenti i partneri dati i dobiti vrhunsku uslugu uvijek i na propisani način.
 

Naši partneri


Yacht-Pool ReX Repair Excellencemy-sea logoEmergensea logo

Pretplatite se na naš Newsletter